Overhoren, oefenen en laten controleren

Beste jongelui,

We kunnen elkaar helpen om misverstanden, onduidelijkheden en onenigheid te voorkomen. Voorwaarde is dat mijn collega's en ik in de chatbox duidelijk en gedetailleerd opschrijven wat we overhoord en gecontroleerd hebben.

Als jullie ons eraan herinneren om de zaken goed in het Bij de Les Leerlingvolgsysteem te noteren en/of met groene pen af te tekenen in jullie planner of agenda, hoeven jullie bij het weggaan minder vragen van mij of mijn collegae te beantwoorden.

En als jullie zorgen dat je op papier of computer gemaakte oefeningen en opdrachten ook aan ons kan laten zien, dan zijn we snel klaar.

Maar, als je tegen elk advies in huiswerk op losse blaadjes maakt en deze los in je tas stopt of de opdrachten voor een vak in het schrift van een ander vak schrijft en je kan ze niet laten zien wanneer dat gevraagd wordt en datzelfde huiswerk is niet afgetekend in je agenda, dan moet je niet gek opkijken dat wij dat niet zomaar aan kunnen nemen.

Ook moet je agenda goed ingevuld zijn en als je niet zeker weet hoe dat moet, vraag het ons dan.

Dus, zorg ervoor dat je je spullen op orde hebt, dat je kan laten zien wat je gedaan hebt en dat je je agenda goed ingevuld hebt. Het scheelt je enorm veel tijd.




Populaire posts van deze blog

Vitruviusman van Leonardo da Vinci, ca. 1490. Gallerie dell' Accademia, Venetië

Latijns spreekwoord van de week